Fornite by mohl zamířit i na Nintendo Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fornite by mohl zamířit i na Nintendo Switch

Fornite by mohl zamířit i na Nintendo Switch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 1. 2018 13:54 2
Reklama

Jestliže je on-line akce Fortnite vaším šálkem kávy a rádi tento titul na své takzvaně velké a tradiční konzoli či PC hrajete, tak není co řešit. Na straně druhé tu však máme hráče s konzolí Nintendo Switch, kteří minimálně v případě tohoto titulu mají smůlu. Navždy by tomu ale takto být přeci jen nemuselo.

Samotná tvárnost a multiplatformní charakteristika enginu Unreal by tomu ostatně mohla nahrávat, mnohem vypovídající je však aktuálně komentář kreativního ředitele celého týmu Epic Games.

Mustard byl dokonce totiž až tak aktivní a optimistický, že na Twitteru v odpovědi fanouškovi existenci hry pro Nintendo Switch rovnou velmi nenápadně přislíbil.

Samozřejmě podobnou zprávu nelze považovat za jakoukoli formu oficiálního oznámení, nicméně jedná se o zajímavý příslib, do budoucna, co říkáte?

Tak jako tak by v případě Switche bylo zajímavé sledovat další snahy týmu Epic o multiplatformní on-line hraní. V tomto týmu jsou totiž zastánci této funkcionality a nejednou se jim již povedlo hráče na obou platformách spojit. A jak vidno, nic zásadního se díky tomuto milému omylu nestalo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama