Nový Battlefield dorazí ještě tento rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Battlefield dorazí ještě tento rok

Nový Battlefield dorazí ještě tento rok

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

31. 1. 2018 16:00 6
Reklama

V rámci přísunu aktuálních zpráv týkajících se EA jsme se momentálně dočkali také ubezpečení toho, že i letos se fanoušci válečných her mohou těšit na další přírůstek do válečné série Battlefield.

Ta přitom v případě aktuálního dílu zažila hotovou renesanci a velký zájem hráčů, a to i navzdory skutečně tvrdé konkurenci v případě tentokráte již rovněž historického Call of Duty: WWII. Battlefield 1 byl dokonce po stránce úspěchu tím dosud největším dílem série.

Oznámení přichází ruku v ruce s oficiálním potvrzením předešlé šuškandy týkající se odkladu akčního RPG Anthem z dílen týmu BioWare. Letos tedy zřejmě pozici podzimního hitu tohoto vydavatele zabere právě Battlefield s tím, že Anthem se o své hráče a místo na slunci popere až příští rok. Údajně totiž prý nedávalo smysl vydat tyto dva velké a ambiciózní tituly ve stejnou dobu, což smysl pochopitelně dává a při této příležitosti můžeme vzpomenout například na nešťastný případ akce Titanfall 2.

Tak jako tak současné oznámení týkající se dalšího Battlefieldu zřejmě není příliš velkým překvapením, to by však v tomto případě mohlo nastat v otázce zasazení hry. Po prvním celosvětovém konfliktu by se logicky mohl nabízet návrat do toho druhého, na druhou stranu tu ale máme právě konkurenci v případě Call of Duty: WWII.

Nás už ale každopádně zajímá, jaké zasazení hry byste v případě této hry uvítali vy? Přeci jen, těch konfliktů reálných je poměrně velké množství a stejně tak pochopitelně nelze vyloučit ani jakýkoli fiktivní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama