Nové obrázky a video z Code Vein
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové obrázky a video z Code Vein

Nové obrázky a video z Code Vein

Pavel Makal

Pavel Makal

1. 2. 2018 14:45
Reklama

Jedním z titulů, které budou letos bojovat o přízeň fanoušků akčních RPG, je Code Vein ze stáje společnosti Bandai Namco. Hra, která při svém oznámení vzbudila poprask sloganem “Prepare to Dine”, který rozehřál krev nejednoho fanouška Dark Souls, se nyní připomíná novou várkou screenshotů a krátkým videem.

To se tentokrát nevěnuje soubojů, ale o poznání klidnější ukázce jednoho z prostředí hry. Znovu si tak můžete ověřit, zda vám silná stylizace bude vyhovovat, nebo jestli raději počkáte na další informace o záhadném titulu, který kutí FromSoftware. My sami jsme na Code Vein hodně zvědavi a vedle takového Biomutanta se v našich očích jedná o titul, kterému se možná nevěnuje taková pozornost, ale může velmi příjemně překvapit.

Příběh se odehrává v postapokalyptickém světě, kde není nouze o monstra, říkající si o dekapitaci.  Hra sází na bohatý soubojový systém a speciální útoky, díky nimž budete svým nepřátelům vysávat krev. Ano, upíři hrají v Code Vein zásadní roli. Vaše postava bude moci zastupovat hned dvě charakterové třídy, důležitým prvkem jsou takzvané Blood Veils, které vám zpřístupní skutečně drtivé a spektakulární schopnosti. Uvidíme, jak to celé nakonec zapadne dohromady. 

Hra by měla vyjít v průběhu letošního roku, a to na PC, PS4 a Xbox One. Přesné datum zatím bohužel není známo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama