Aktualizace PS přinese supersampling
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Aktualizace PS přinese supersampling

Aktualizace PS přinese supersampling

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 2. 2018 16:20 2
Reklama

O supersamplingu jako formě dodatečného plošného vylepšení obrazu her se v souvislosti s výkonnější verzí PlayStationu 4 hovoří již delší dobu, nadcházející aktualizace softwaru konzole však zřejmě přinese poněkud významnější rozšíření této funkcionality.

Pozvánky do uzavřeného betatestu rozesílá společnost Sony právě nyní a díky těmto si hráči povšimli zajímavé novinky týkající se vylepšení obrazu. To se přitom může plošně týkat všech těch her, které podporují 4K rozlišení a jejichž potenciál nevyužijí ti hráči, kteří nevlastní panel s odpovídajícím rozlišením a stále tak hrají „pouze“ v rozlišení 1080p.

Sony pro takové hráče zavádí novinku týkající se využití dodatečného výkonu konzole pro vylepšení obrazu, obrázek z menu konzole však varuje před možnými vedlejšími účinky.

Plošné zapnutí a takovéto vynucení této funkcionality může znamenat například propad výkonu u některých (a pravděpodobně také méně vyladěných) titulů. Stejně tak je nutné mít na paměti to, že ani takto plošné nařízení nemusí platit pro všechny hry a i v tomto případě je nutná určitá míra kompatibility.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama