Season Pass Far Cry 5 obsahuje remaster FC3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Season Pass Far Cry 5 obsahuje remaster FC3

Season Pass Far Cry 5 obsahuje remaster FC3

Pavel Makal

Pavel Makal

2. 2. 2018 14:39 3
Reklama

Far Cry 5 patří k očekáváným velkým titulům letošního jara. I my jsme zvědavi, jak si série poradí s přechodem z exotických lokací do o poznání tradičnější Montany, byť úpící pod jhem útlaku náboženských fanatiků. Pokud se na hru těšíte, určitě si nenecháte ujít nový příběhový trailer.

Otec Joseph v novém videu hovoří o svém povolání samotným Bohem, jak je ale ze záběrů patrné, zvrhlý kult boží slovo zneužívá především k upevňování vlastní moci a likvidaci protivníků, tedy jak je u podobných organizací dobrým zvykem. Obyvatelé okresu Hope ale naštěstí nejsou jen stádem ovcí, jdoucím na porážku, takže se znovu můžeme těšit na pořádně krvavý střet.

Vývojáři jsou si zjevně vědomi toho, že Montana na některé hráče může působit poněkud usedle, takže si větší porci ztřeštěných šíleností nechali do season passu. Ten se bude skládat ze tří přídavků a při čtení jejich obsahu jsme si nemohli nevzpomenout na oblíbený spin-off Blood Dragon. V prvním rozšíření s názvem Hours of Darkness se vydáme zpět v čase do dob války ve Vietnamu a změříme síly s jednotkami Vietcongu. Druhé DLC se jmenuje Dead Living Zombies a po vzoru série Call of Duty tu budete kosit hordy hladových nemrtvých ve stylu nejrůznějších béčkových filmů.  Trojici uzavírá Lost on Mars a jak už název napovídá, vydáme se na rudou planetu, abychom tam trochu snížili stavy populace místních arachnidů.

Kromě toho ještě jedna dobrá zpráva pro všechny fanoušky série – všichni majitelé season passu dostanou zdarma i Far Cry 3 Classic Edition, tedy remaster hry pro současnou generaci konzolí. Na PC dostanete standardní verzi hry z roku 2012. Remaster bude možno letos v létě koupit i samostatně, majitelé season passu k němu ale dostanou přístup o čtyři týdny v předstihu. Hru si můžete předobjednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama