Crash Bandicoot se pravděpodobně vrátí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crash Bandicoot se pravděpodobně vrátí

Crash Bandicoot se pravděpodobně vrátí

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 2. 2018 14:23 3
Reklama

Série Crash Bandicoot není pevně spjatá pouze se značkou PlayStation, majitelům a pamětníkům předešlých generací této značky konzolí je však toto jméno jistě poměrně velmi dobře známé a tito hráči si jsou určitě také vědomi toho, co tato série znamená. A nyní to vypadá, že by minimálně v tomto případě ještě nemusel být všem dnům konec.

Současná zpráva však není klasickým oznámením oficiálním, ale prozatím spekulací založenou na poměrně zajímavé informaci týkající se průvodci zabraných licencí. Z tohoto zdroje se konkrétně dozvídáme o tom, že kolekce Crash Bandicoot N.Sane Trilogy dorazí i na Switch a na PC a následovat bude poté ještě minimálně jeden další titul.

Ten by měl dorazit už v roce 2019 a bude předznamenávat další péči o sérii. Ta prý má mít podobu minimálně pět let trvajících plánů, které aktuálně vydavatel Activision má. Jakou podobu však mohou takovéto plány mít, to teprve uvidíme, již dříve však tvůrci zmíněné kolekce naznačili, že by jejich titul mohlo v případě úspěchu následovat i něco dalšího. Nechme se tedy překvapit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama