Final Fantasy XV nabídne cross-play
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Final Fantasy XV nabídne cross-play

Final Fantasy XV nabídne cross-play

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 2. 2018 15:06 2
Reklama

Chystaná PC verze Final Fantasy XV dorazí již za pár týdnů začátkem března a tehdy se budou moci vrhnout do malebného a rozsáhlého světa hry i další hráči. Na ty čeká nejen zkompletovaná edice hry včetně všech dosavadních DLC, ale také možnost zahrát si on-line multiplayer i s hráči na konzolích, má to však svá specifika.

Multiplatformní multiplayer se opět týká pouze majitelů Xbox One (Sony v tomto ohledu stále nespolupracuje), v tomto konkrétním případě ale na druhé straně musí opět stát pouze ti hráči, kteří mají zakoupenou hru v oficiálním obchodu Windows. A to opět jednou odsouvá na vedlejší kolej hráče se Steam edicí hry obdobně, jako tomu bude v případě reedice Age of Empires.

Na straně druhé je však záhodno vyzvihnout fakt, že hráči na Steamu budou moci využít podpory Steam Workshopu a spolu s tím i mocného nástroje pro přímé sdílení herních modifikací s dalšími uživateli.

PC verze hry každopádně vychází již 6. března a tehdy také dorazí i zkompletovaná verze pro Xbox One a PC. Ta ponese podtitul Royal Edition a bude k mání pochopitelně i na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama