PUBG nasadí nové nástroje proti cheatům
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PUBG nasadí nové nástroje proti cheatům

PUBG nasadí nové nástroje proti cheatům

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 2. 2018 11:36 4
Reklama

On-line akce Playerunknown’s Battlegrounds dlouhodobě bojuje s velkým množstvím nečestných hráčů a cheaterů obecně. Vývoj však jde stále kupředu a na to konto se aktuálně dozvídáme o další sadě bezpečnostních opatření, jež mají za cíl nechat podobně nečestné a nesportovní chování vymizet.

Novinky dorazily na testovací servery v posledním týdnu s tím, že první živé výsledky budou na hlavních serverech hry následovat už tento týden. Navíc se tvůrci dušuji zformováním zcela nového týmu, jehož cílem je pouze samotný boj s podvádějícími hráči a objevování zákonitostí fungování nekalých programů. Ty nejčastěji pracují stylem takovým, že modifikují soubory hry. A to je přitom zásah, který může velmi rychle vést ke kompletnímu zákazu přístupu.

K tomu tvůrci slibují rychlejší a jednodušší nahlašování podvádějících hráčů a další vychytávky, jež slibují zpříjemnit hraní všem těm, kteří ke svým zážitkům přistupují poctivě.

Za další vývojáři možná poněkud překvapivě zablokovali možnost rodinného sdílení hry. Tato funkcionalita totiž s sebou údajně přinášela i nečekaná rizika. V souvislosti s tím se tvůrci omlouvají za komplikace i nepříjemnosti a podtrhují fakt, že snahou je zde maximálně přístupný zážitek, který bude zároveň i na každý pád férový.

Další úpravy a zásahy do hry prý na sebe každopádně nenechají již příliš dlouho čekat. A podívat se ještě při této příležitosti můžete určitě také na zdrojový příspěvek na komunitní stránce na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama