Ufouni vás vyděsí v The Peterson Case
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ufouni vás vyděsí v The Peterson Case

Ufouni vás vyděsí v The Peterson Case

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

5. 2. 2018 15:43
Reklama

Vydaný trailer představující poprvé v pohybu hru The Peterson Case nenechá nikoho na pochybách, že toto nebude titul určený pro strašpytle. Že tvůrci hledali inspiraci například v P.T. nebo The Vanishing of Ethan Carter je z traileru jasně patrné. Hra je volnou adaptací na události oblíbené mezi konspiračními teoretiky a nazývané roswellský incident, což byla údajná havárie neidentifikovatelného létajícího objektu 127 km od města Roswell v Novém Mexiku v roce 1947.

Autoři na oficiálních stránkách ke svému dílku uvádějí, že bude zasazeno taktéž do roku 1947 a do lokace poblíž zmíněného incidentu. Ujmete se role zkušeného detektiva Franklina Reinhardta pověřeného vyšetřováním osudu záhadně zmizelé rodiny. Důkazy o osudu těchto nebožáků bude Franklin hledat v jejich opuštěném domě, a že se tady stále děje něco nekalého, se můžeme dovtípit i prostřednictvím zmiňovaného traileru. Autoři slibují, že jejich hra nabídne nevídaný mix atmosférického hororu, napínavě vyprávěného příběhu a řešení hádanek.

Quarter Circle Games stojící za The Peterson Case je malé anglické indie studio a jedná se o jejich první projekt. Poprvé byla hra představena v roce 2015 skrze službu Steam Greenlight Page, dočkala se vřelého přijetí a od hráčů dostala zelenou za méně než týden.

Přesné datum vydání zveřejněno nebylo, nicméně bychom se hry měli dočkat "už brzy" na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama