Vychází první rozšíření pro Shadow of War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází první rozšíření pro Shadow of War

Vychází první rozšíření pro Shadow of War

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 2. 2018 15:44
Reklama

Middle-earth: Shadow of War sice patří mezi velké tituly loňské předvánoční sezóny, i přes mnohé zjevné kvality se ale hra nakonec v konkurenci slavných jmen nedokázala úplně prosadit a její pověsti nepomohla ani v té době živelná debata o lootboxech. Pokud se vám ale pokračování Shadow of Mordor líbilo, máme pro vás dobrou zprávu.

Vývojářské studio Monolith totiž dnes vydalo nový update, který přináší několik novinek. Skřetí kapitáni dostali do vínku nové vlastnosti a styly chování, což ještě vylepšuje variabilitu systému Nemesis. Nově se například umí zavrtat do země a přivolat na pomoc ghúly, střílet šípy na skutečně velké vzdálenosti se zdrcující přesností a Ologové jsou nyní schopni údery do země vyvolat menší zemětřesení, které omráčí nepřátele a výrazně poškodí opevnění.

Došlo také k vylepšení foto režimu, nově můžete celou kampaň projít v kůži elfky Eltariel, přibyla nová nastavení uživatelského rozhraní a také menu, kde můžete sledovat své dosavadní úspěchy. Mimo to bylo opraveno velké množství chyb, celkový obsah patche naleznete pod tímto odkazem.

Nový update ale především připravuje hru na dnes vydané první rozšíření jménem Blade of Galadriel. Příběhová expanze vás postaví do role zmíněné Eltariel, díky čemuž si budete moci vyzkoušet řadu nových schopností i nové vybavení. V rámci DLC dostanete také osm nových legendárních orků pro svou armádu v základní hře a skin Eltariel, s nímž můžete poté odehrát i Talionův příběh. Shadow of War si můžete zakoupit v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama