Siege bude opět na víkend zcela zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Siege bude opět na víkend zcela zdarma

Siege bude opět na víkend zcela zdarma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 2. 2018 11:01
Reklama

O akci Rainbow Six Siege píšeme poměrně často a pokud by byla hra samotná v tak dobré kondici, jako je její PR oddělení vydávající jednu zprávu za druhou, tak bychom o její dlouholetou existenci určitě neměli obavy. Nicméně příští víkend by mohla hráčská základna ještě přeci jen o něco málo narůst. Chystá se totiž další z řady víkendů, kdy bude možné hru zcela zdarma vyzkoušet.

Nabídka se tentokrát bude týkat nejen všech regionů, ale rovněž také všech platforem, a pokud tedy nemáte ještě na víkend od čtvrtka 15. února do neděle 18. února žádné konkrétní plány a rádi byste se svými kamarády vyzkoušeli něco nového, tak si zmíněná data určitě poznamenejte ve svých kalendářích.

Konečné datum 18. února se konkrétně týká PC edice hry, ta pro Xbox One bude k mání o den déle a v případě PlayStation 4 verze hry se hráči budou moci pokoušet o vítězství až do úterý 20. února. A tomu my říkáme prodloužený víkend. Bohužel však prozatím neznáme konkrétní hodiny, kdy tato nabídka bude k mání a konečná data se tedy ve finále mohou ještě mírně (a snad pouze v rámci jednotek hodin) lišit.

Připomenout také můžeme to, že od 19. února dorazí na testovací servery PC verze obsah nové sezóny a od 6. března se pak všichni hráči dočkají také unikátního a časově omezeného eventu proti počítačem ovládaným nepřátelům, kteří rozhodně nejsou zombiemi.

Ujít si už nyní nenechte přiloženou ukázku a vězte, že i opět pochopitelně můžete následně zavítat například na Xzone, kde na hru můžete narazit, a to hned v několika odlišných edicích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama