Za měsíc první DLC pro Kerbal Space Program
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Za měsíc první DLC pro Kerbal Space Program

Za měsíc první DLC pro Kerbal Space Program

David Plecháček

David Plecháček

8. 2. 2018 13:52 8
Reklama

Možná chcete být jako Elon Musk. Vizionář s nepřeberným bohatstvím, který si jde za vlastními sny. Možná chcete jen investovat do něčeho, čemu věříte. Možná jste jen vizionář, který nemá nepřeberné bohatství, ale chce si plnit sny. Tak můžete investovat, a pak věřit. Věřit, že i vy vypustíte Falcon Heavy. Ideální investicí bude Kerbal Space Program.

Kerbalové jsou na počítači nějakou dobu a nedávno zamířili i na konzole. Pokud vám je lidský život drahý a raději obětujete zelené podivíny, můžete si tedy vybrat platformu a začít zkoušet experimentovat, a kdo ví, Elona Muska třeba i v úspěších předčit. Na počítačích ale budete mít výhodu v podobě vůbec prvního DLC, které se jmenuje Making History.

Making History dodává především historický balíček, jehož obsahem jsou mise inspirované historickými milníky. Jestli bude jejich součástí i Tesla mířící na orbitu naší hvězdy není zřejmé, na druhou stranu si podobnou misi budete moci vytvořit. Součástí je totiž i editor misí, které mohou mít různé cíle – úspěšné starty, přistání, záchranné mise, řešení krizí, nebo jim můžete nastavit náhodné poruchy či, pro chudáky Kerbaly pravděpodobně smrtelné, výbuchy.

Samozřejmě můžete své výtvory sdílet i s ostatními a předhánět se v náročnosti či šílenosti jednotlivých úkolů. Mexičtí vývojáři Squad už prozradili, že rozšíření bude stát 10 eur, přičemž hráči, kteří si Kerbal Space Program pořídili před dubnem 2013, jej dostanou zdarma. Vychází už 13. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama