Želvy Ninja míří do Injustice 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Želvy Ninja míří do Injustice 2

Želvy Ninja míří do Injustice 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 2. 2018 10:16 3
Reklama

Želvy Ninja patří bez pochyb k těm největším fenoménům známým nejen z televizních obrazovek všem těm, kteří měli tu možnost vyrůstat v devadesátých letech. A přesně tito hráči pak již jistě brzy docení možnost si s těmito bojovníky zařádit i v rámci bojovky Injustice 2.

A jak to bude vypadat, to vám již může poodhalit právě přiložená upoutávka, která představuje všechny čtyři klasické hrdiny. Ti si navíc mohou vypomáhat i přímo v průběhu jednotlivých zápasů.

Takzvané Teenage Mutant Ninja Turtles jsou ale ve své podstatě jediným novým hrdinou. Tomu však půjde měnit ikonické a notoricky známé zbraně a na základě toho se na start zápasu vždy dostaví jeden z bojovníků. Tedy buďto Leonardo, Raphael, Donatello, anebo Michelangelo.

To přitom bude platit pro singleplayer hry. V multiplayeru, kde není možno vybírat specifickou výbavu, budou moci hráči vybírat přímo konkrétní želváky.

Každý přitom bude na každý pád oplývat nejen vlastní sadou zbraní, ale rovněž také unikátními ovládacími prvky či pochopitelně také speciálními pohyby.

Hru samotnou můžete přirozeně nalézt například na Xzone s tím, že majitelé Ultimate edic hry a ti, kteří mají zakoupení třetí dodatečný balíček hrdinů, se těchto bojovníků dočkají již 13. února. Ti ostatní pak budou moci tyto zápasníky zakoupit o týden později, tedy 20. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama