Hello Neighbor a další míří na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hello Neighbor a další míří na Switch

Hello Neighbor a další míří na Switch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 2. 2018 14:57
Reklama

Vydavatelství tinyBuild zaměřené na spíše menší projekty v čerstvém streamu jménem Hello Switch (k vidění na tomto odkazu) oznámilo porty řady menších titulů, které zamíří právě na zmíněnou konzoli.

Mezi tituly spíše méně známými a drobnými nejen duchem se však objevuje i jedno jméno zvučnější – Hello Neighbor. Tato tak trochu hororová adventura, v níž se vydáváte prozkoumávat tajemství sousedova sklepa jen proto, že si myslíte, kterak na to má nárok, dorazí na hybridní konzoli od Nintenda v blíže neupřesněné datum tento rok.

Hra bude stát necelých 40 dolarů (což při aktuálním kurzu znamená něco málo přes 800 korun) a doprovodí ji řada dalších projektů. Ty už ale budou stát méně, a to konkrétně 15 dolarů. To v přepočtu znamená cenu lehce přesahující 300 korun.

Mezi ony menší projekty každopádně patří například akční a na vlak posazený side-scroller The Final Station, či tak trochu ujetá plošinovka o poskakování po bourajících náklaďácích Clustertruck.

První zmiňovaný titul dorazí ještě v únoru, ten druhý poté v březnu a následovat bude již v květnu Punch Club. V tomto případě jde o retro mlátičku vzpomínající na 16-bitovou éru, jež je pochopitelně omlazená o prvky her moderních.

V létě ještě dorazí Party Hard, retro stealthová strategie, v níž se snažíte v pozdních ranních hodinách překazit a rozehnat hlučnou párty odehrávající se v sousedství.

Posledním představeným kouskem je rovněž retro titul Streets of Rogue, který dorazí ve druhé polovině roku a který představuje procedurálně generované akční RPG jako ze staré školy.

Málo toho tedy zřejmě nebude a touto zprávou se nicméně nepřímo potvrzují naše informace o tom, kterak je rostoucí knihovna her Nintenda Switch živa právě tituly drobnými a těmi nezávislými. A to rozhodně není nic špatného, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama