Need for Speed má volný on-line režim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Need for Speed má volný on-line režim

Need for Speed má volný on-line režim

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 2. 2018 13:49
Reklama

Na začátek ledna si tvůrci nového dílu série Need for Speed nachystali příjemnou zprávu týkající se volného on-line režimu pro Need for Speed Payback a právě nyní se dozvídáme, že tento režim již vychází.

Tým Ghost Games vydal na webu hry vysvětlující příspěvek, v němž se pouštějí do detailů a popisují, co nového budou moci hráči ve světě hry vytvářet. Režim jménem All Drive: Hangout předně nabízí možnost společného průzkumu již známé mapy jménem Fortune Valley.

Znovuobjevený velký důraz na sociální aspekt hraní v tomto případě však neočekávejte, bude se jednat spíše skutečně o prostou možnost průzkumu, příležitost ukázat své vozy a pořídit při té příležitosti i nějaké ty společné snímky.

K tomu do hry aktuálně dorazí rovněž možnosti urychlení vývoje vlastních vozů (ty bude možné zakoupit za herní měnu, anebo je získat i samotným hraním) a k tomu navrch přichází také řada dalších změn, a to spíše kosmetického rázu.

Tam patří například nové možnosti podsvícení vozu, změna typu kouře od pneumatik a vylepšení se rovněž dočká i režim Snapshot Pro, tedy funkcionalita týkající se pořizování vypilovaných snímků obrazovky.

Pochopitelně jako vždy i nyní platí to, že pokud hru ještě nemáte a rádi byste o ni projevili zájem, tak určitě můžete zavítat do spřízněného eshopu Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama