Origin a GOG nabízejí tituly zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Origin a GOG nabízejí tituly zdarma

Origin a GOG nabízejí tituly zdarma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 2. 2018 09:22 8
Reklama

Zpravidla píšeme o hrách k mání zdarma před víkendem či v průběhu víkendu, tentokrát však máme zajímavé zprávy již uprostřed týdne. A ty se nyní týkají nejen serveru GOG.com, ale také Originu z produkce EA.

Zdarma si díky těmto platformám můžete aktuálně pořizovat první díl hororové série Dead Space, který mnozí hráči beztak považují za ten nejpoctivější. A navrch se můžete podívat ještě na letitou bojovku jménem The King of Fighters 2002, jež vyšla právě v roce 2002 a která je k mání na serveru GOG.com. Na tomto serveru se zároveň jedná o nabídku, jež jinak doprovází slevovou akci spuštěnou v rámci oslav čínského nového roku.

Nemusíme přitom podotýkat, kterak jsou obě nabídky pochopitelně časově omezené a je tedy záhodno jednat ideálně rychle. Přitom minimálně v případě prvního dílu Dead Space se určitě jedná o zajímavou záležitost, v níž mohou po všech těch letech fungovat nejen samotné mechanismy hry, ale zejména také tísnivá atmosféra paluby pouze zdánlivě opuštěného korábu USG Ishimura.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama