Do Rocket League míří oficiální turnaje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Rocket League míří oficiální turnaje

Do Rocket League míří oficiální turnaje

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 2. 2018 14:19
Reklama

Již téměř tři roky stará sportovní arkáda Rocket League se stále těší značné pozornosti hráčů i vývojářů a díky tomu se aktuálně dozvídáme o poměrně zajímavé novince v podobě oficiálních turnajů, kterých se budou moci zúčastnit všichni hráči.

Tým Psyonix plánuje vybudovat řízenou kompetitivní složku hry a pro něco takového aktuálně volá po pomoci ze strany komunity. V současnosti je tedy nejprve v plánu otevřený test. Ten bude probíhat již od 21. února, bude k mání prozatím pouze v rámci Steam verze a bude k dispozici pro všechny hráče.

Nutností je u vlastností hry nastavit účastnictví v betě a poté již stáhnout novou verzi hry. Jedná se však o časově poměrně omezenou nabídku, jež v případě této fáze testování bude trvat pouze do 23. února. Stejně tak bude omezená i funkcionalita a rovněž je záhodno zapomenout na hraní napříč platformami.

V tomto období a se spuštěnou betou hry budou každopádně k mání možnosti zakládat turnaje a bude rovněž možné se pochopitelně i připojovat i k těm již běžícím a k těm, které odstartovali hráči ostatní.

Níže se každopádně můžete podívat na čerstvou upoutávku, další detaily poté můžete nalézt na webu hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama