Overwatch bude od zítra na pár dní zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overwatch bude od zítra na pár dní zdarma

Overwatch bude od zítra na pár dní zdarma

David Plecháček

David Plecháček

15. 2. 2018 16:18 2
Reklama

Overwatch si stále nemůže stěžovat na nezájem hráčů. Přesto se Blizzard odhodlal k populárnímu kroku uspořádat tzv. free víkend. Od zítřka si můžete populární multiplayerovou akci vyzkoušet včetně režimů, které jsou v současnosti aktivní v rámci Arcade doprovázející oslavu nového lunárního roku.

Asijské země dnes slaví svůj „silvestr“ a od zítřka definitivně oslavují nový rok psa. Můžete se k této oslavě připojit i s Overwatchem. Trial bude dostupný od od osmi hodin večer a v nabídce bude všech 26 hrdinů a 16 map. Přístupná bude prakticky celá nabídka režimů. Vedle Quick Play a Arcade ještě můžete okusit vlastní hru v rámci Custom Games.

Free víkend bude k dispozici jak na PC, tak na konzolích PlayStation 4 a Xbox One. Přístup se uzavře až 20. února dopoledne. Pokud si hru následně rozhodnete pořídit, veškerý dosažený postup vám zůstane.

Můžeme připomenout, že probíhající oslava lunárního nového roku potrvá až do 5. března. Během této doby je k dispozici i speciální kompetitivní sezóna režimu Capture the Flag s novou thajsou mapou. Ve hře je spolu s eventem k dispozici padesát nových předmětů a šest nových skinů pro Genjiho, Mercy, Zaryu nebo Pharah.

Pokud stále Overwatch ve své sbírce nemáte, můžete si jej pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama