WH: Vermintide 2 vyjde na PC v březnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WH: Vermintide 2 vyjde na PC v březnu

WH: Vermintide 2 vyjde na PC v březnu

David Plecháček

David Plecháček

15. 2. 2018 10:06
Reklama

Ačkoliv vývojáři hovoří o Warhammer: End Times – Vermintide jako o úspěšně hře, my spíš máme pocit, že warhammerovský klon Left 4 Dead mezi hráči tak nějak nenápadně proplul a nikdo mu příliš nevěnoval pozornost. Na druhou stranu Fatshark zanedlouho vydá druhý díl, který by měl být ve všech ohledech lepší.

End Times – Vermintide nebylo špatnou hrou. Mnoho recenzí se shodovalo na tom, že koncept osvědčený praxí minulých her byl kvalitní, přesto tehdejší novince chyběla uhlazenost a něco, čím by na sebe dokázala upoutat větší pozornost. Vermintide 2 je ale samozřejmě mnohem dál a samotné studio je zkušenější a doufejme, že se dokázalo poučit z vlastních chyb.

Jestli ano nebo ne uvidíme už za necelý měsíc. Warhammer: Vermintide 2 vyjde na počítačích už 8. března. Informace padla vcelku netradičně v přímém přenosu na streamovací platformě Twitch na kanálu studia. „Sami jsme vášnivými fanoušky warhammerovských IP, a tak jsme vždy chtěli vytvořit pokračování Warhammeru, jež by zůstalo věrné temné atmosféře světa, ale zároveň by přinášelo nové nápady a zážitky,“ řekli vývojáři nad rámec data vydání.

Podle Fatshark se po letech prací konečně dočkáme hry, v níž budeme Helmgart bránit přes silami zla, jak říkal výkonný ředitel Martin Wahlund. Kromě jiného se ale můžeme evidentně těšit na skvělou vizuální stránku, která by měla posunout hranice kooperativních first-person her.

Temné End Times budeme křižovat s některým z patnácti dostupných hrdinů a těšit se můžeme na nová prostředí nebo vývojový strom, který hráčům umožní profilovat se podle vlastních chutí. Chystá se i verze pro Xbox One a PlayStation 4, nicméně kdy ta vyjde, vývojáři nesdělili. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama