Hunt: Showdown vchází do early accessu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hunt: Showdown vchází do early accessu

Hunt: Showdown vchází do early accessu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 2. 2018 12:37
Reklama

Záběry zejména z hraní doplněného o autentické komentáře láká tým Crytek k on-line akci Hunt: Showdown, jež právě vstupuje do programu předběžného přístupu. Sami si tak již nyní můžete udělat obrázek o tom, jak se tato akce vyvinula a lze ji vyzkoušet s ostatními hráči a tedy ve skupině dalších lovců.

Ukázka mimo jiné připomíná základní principy hry – hráči jsou lovci, mohou se ovšem rázem stát i lovenou zvěří. Smrt má permanentní charakter a svět hry rozhodně nic neodpouští. Rozhodně je však velmi barvitým a atmosférickým místem.

My v tuto chvíli určitě můžeme připomenout naši předešlou aktualitu, v níž jsme se díky delšímu videu mohli konkrétněji podívat na veškeré základní principy hry a na to, jak tato kooperativně-kompetitivní řež vlastně funguje.

Současná verze hry každopádně nabízí mapu o rozloze jednoho kilometru čtverečního a na výběr bude ze čtyř desítek zbraní a z dalších prvků výbavy. Plná verze jako taková by měla každopádně dorazit zhruba za rok.

Hra je v rámci onoho předběžného přístupu na Steamu k mání již nyní a přijde vás v přepočtu na necelých 800 korun. A pokud se pro koupi rozhodnete anebo již ve hře řádíte, tak se s námi určitě nezapomeňte podělit o své aktuální dojmy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama