A Way Out je připraveno k vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka A Way Out je připraveno k vydání

A Way Out je připraveno k vydání

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 2. 2018 09:58 4
Reklama

Společný úprk z vězení už klepe na dveře. Kooperativní experiment A Way Out je připraven k vyslání do světa. Autoři z Hazelight Studios se tím drží svých dlouhodobých plánů a odškrtávají si i poslední položku na seznamu úkonů před vydáním. Do rukou hráčů by se měl očekávaný titul dostat 23. března, studio má tedy necelý měsíc na vyladění posledních záležitostí.

Prostřednictvím svého Twitteru to oznámil Josef Fares, velmi temperamentní “otec” celého projektu. Svérázný vývojář se chlubí tím, že získalo A Way Out status golden, čili jsou z technického hlediska práce u konce. Také se netají tím, že je skutečně nadšený a na vydání se neskonale těší.

Hráči se v rámci příběhu ujmou role dvou kriminálníků s cílem utéct z přísně střežené věznice. Kromě poměrně originálního námětu novinka vybočuje z řady i zvláštní nabídkou sdíleného hraní. Ke kooperativnímu průchodu příběhem totiž bude páru hráčů stačit pouze jedna zakoupená kopie hry. Za předpokladu, že oba hráči hrají na stejné platformě, mají předplacené konzolové online služby a vlastní EA účet. Nepřetržité připojení k internetu je v tomto případě snad samozřejmostí.

Vzhledem k pozici EA jakožto vydavatele lze předpokládat, že dostanou předplatitelé EA Access nebo Origin Access možnost přednostního přístupu. Je zvykem, že dostanou platící hráči náskok zhruba týden.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama