Stáhněte si demo Yakuza 6: Song of Life
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stáhněte si demo Yakuza 6: Song of Life

Stáhněte si demo Yakuza 6: Song of Life

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 2. 2018 15:05 9
Reklama

Šestý díl série Yakuza sice v Japonsku vyšel už před více než rokem, na obrazovkách západních hráčů se objeví až 17. dubna letošního roku. Pokud se na nový díl těšíte a chcete si čekání ukrátit, můžete si už dnes stáhnout demoverzi.

Yakuza 6: The Song of Life se od svých předchůdců žánrově neliší. Znovu jde o akční hru v otevřeném světě, zaměřenou především na pěstní souboje. Je to ale také vůbec první díl, tvořený přímo na míru aktuální generaci konzolí od Sony, a jako takový nabídne ve všech ohledech velkorysejší zážitek, navíc podpořený působivou grafikou. Hratelné demo vám umožní udělat si o vlastnostech hry lepší obrázek, pokud se navíc následně rozhodnete hru zakoupit, dosažený postup vám zůstane a můžete plynule navázat.

Song of Life je sedmým dílem základní číslované série a má ukončit příběh hlavního hrdiny Kazumy Kiryu. Ten bude po návratu z vězení pátrat po příčině událostí, které v době jeho nepřítomnosti postihly jeho blízké. Kromě příběhové linie se ale jako obvykle můžete pustit do celé řady miniher, například hraní klasických arkádových automatů od Segy. Ty nabídnou slušnou porci her v čele s Virtua Fighterem 5. Pokud budete chtít hlavnímu protagonistovi trochu ulevit od jeho osamělého putování, můžete také vyzkoušet video chat s některou z lehce nemravných krasavic na internetu.

Hru vůbec poprvé pohání moderní Dragon engine, který by měl poskytnout skutečně detailní podívanou a ještě více umocnit atmosféru japonského podsvětí. Není bez zajímavosti, že magazín Famitsu udělil hře téměř maximální hodnocení 39/40. My máme hru k dispozici ode dneška a můžete se samozřejmě těšit na naše vlastní dojmy. Hra je k dispozici exkluzivně na PlayStation 4, předobjednat si ji můžete v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama