Demo Yakuzy nebylo pouze demem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Demo Yakuzy nebylo pouze demem

Demo Yakuzy nebylo pouze demem

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 2. 2018 12:52 3
Reklama

Ještě čerstvá zpráva týkající se vydané demoverze šestého dílu série Yakuza má poměrně zajímavou dohru, neboť minimálně na severoamerickém PSN došlo omylem k vypuštění nikoli pouhé demoverze hry, ale rovnou její plné verze.

Samotná velikost stahované edice hry (více než 30 GB) našeptávala tomu, že se jedná o plnou verzi hry omezenou postupem či časem (čili takzvaná trialová verze hry), nicméně ne všude se po odehrání daného postupu objevila blokace dalšího postupu.

V Austrálii a v Evropě k této chybě údajně nedošlo, brzy si však SEGA uvědomila, že v Americe se mezi hráče nedostala omezená verze hry a hráči tak mohli rovnou pokračovat i tam, kde původně měli skončit.

Příspěvek na Twitteru však vypovídá o tom, že se i tak jednalo pouze o část hráčů, neznámý je ale nyní jejich osud a to, zda se dodatečně podařilo vydavateli takto vypuštěné plnohodnotné verze hry omezit. SEGA každopádně inkriminované „demo“ okamžitě stáhla a očekávat zřejmě lze i omezující aktualizaci.

Ohlasy týkající se plné verze hry tak tedy mohou souhrou náhod vyplouvat na povrch již nyní, oficiálně však Yakuza 6: The Song of Life dorazí na západní trh až 17. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama