Metro Exodus si zahrajete v češtině
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Metro Exodus si zahrajete v češtině

Metro Exodus si zahrajete v češtině

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 3. 2018 07:19 8
Reklama

Jestliže jste fanoušky akční série Metro a pokud snad máte obavy z případných jazykových bariér, tak pro vás máme rozhodně potěšující zprávu. Metro Exodus si totiž zahrajete i v češtině, a to navíc na všech platformách, konzolí nevyjímaje.

Řeč je přitom v tomto případě samozřejmě pouze o titulkách, i to je ale jistě velmi příjemná péče o zde přítomné fanoušky, která rozhodně není až tolik běžná. V případě u nás distribuované edice hry postavené na základech knižních titulů Dmitrije Gluchovského se tedy fanoušci mohou těšit na maximálně srozumitené podání textu i celkového příběhu, tedy alespoň z pohledu užitého jazyka.

Do onoho příběhu vás navíc mohla mimo jiné nalákat ještě čerstvá aktualita týkající se technické stránky hry, která slibuje být tím pravým etalonem a ukázkou pokroku bez přímé konkurence, minimálně v případě verze hry pro PC. O onu konkurenci se dříve starala například série Crysis.

A jako vždy i dnes opět platí to, že si tento titul můžete předobjednat například na Xzone, do vydání však ještě nějaký čas zbývá a do postapokalyptického světa hry se nepodíváme dříve než na podzim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama