Monster Hunter: World trhá rekordy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Monster Hunter: World trhá rekordy

Monster Hunter: World trhá rekordy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 3. 2018 09:32 3
Reklama

O Monster Hunter: World poměrně pravidelně informujeme ve spojitosti s celkovým úspěchem hry a výjimkou to není ani tentokrát. A v tuto chvíli se přitom jedná o maximální možný úspěch, neboť Capcom se nově chlubí tím, že s jedná o vůbec nejúspěšnější titul tohoto vydavatele.

Celkově se prý nového přírůstku do série Monster Hunter vyexpedovalo již 7,5 milionů kopií, což je rozhodně úspěch významný a činí to ze hry nejen nejúspěšnější díl celé série, ale ten vůbec nejžádanější titul tohoto vydavatele.

Citovaná cifra pochopitelně zohledňuje nejen kopie zaslané do obchodů, ale také ty rovnou prodané v rámci digitální distribuce na PSN či na obchodu konzole Xbox One. Metu nejžádanější hry Capcomu přitom doposud držel Resident Evil 5, jehož expedice se od roku 2009 dosud ustálily na metě 7,3 milionů kopií.

Celkové prodeje se přitom ještě rozhodně citelně navýší, neboť hra ještě v průběhu letoška zamíří i na PC. Verze pro počítače bude k mání například na eshopu Xzone, kde pochopitelně naleznou současné konzolové edice hry i ti z vás, kteří doposud tomu lovení divé zvěře nepřišli na chuť.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama