Dedikované servery For Honor i na konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dedikované servery For Honor i na konzolích

Dedikované servery For Honor i na konzolích

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 3. 2018 10:44
Reklama

Když jsme vás počátkem února informovali o konkrétním datu příchodu dedikovaných serverů do akce For Honor, tak jsme jedním dechem rovněž avizovali také to, že do konzolových verzí se tato funkcionalita dostane brzy po odzkoušení v rámci PC edice hry. A tento moment právě nastal.

Celkový charakter hry poměrně dost měnící věc do verzí pro PlayStation 4 a Xbox One přichází právě dnes. Z jednotlivých zápasů by se tímto měly stát kvalitnější záležitosti, jejichž stabilita nebude záviset na kvalitě připojení jednotlivých hráčů, ale na dostupnosti serverů Ubisoftu.

Tento postup navíc může mít pozitivní následek ten, že až teoreticky za několik let dojde k vypnutí hry od přístrojů (což dle opakovaných vyjádření Ubisoftu rozhodně nebude v dohledné době), tak bude hra připravena na kontinuální život v původním režimu a hráči se budou moci opět připojovat jeden ke druhému.

Celkový dopad aktuálních kroků je však již na posouzení na samotných hráčích, Ubisoft se ovšem hře věnuje i nadále a ačkoli se rozhodně nejedná o takový úspěch jako v případě Rainbow Six Siege, tak i přesto vydavatel na tyto historické bitvy rozhodně nezapomíná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama