Monster Hunter na Switchi není sci-fi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Monster Hunter na Switchi není sci-fi

Monster Hunter na Switchi není sci-fi

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 3. 2018 13:15 5
Reklama

Vývojářský tým stojící za portem RPG The Elder Scrolls V: Skyrim pro Nintendo Switch vypustil na internet velmi zajímavou nabídku týkající se portu akce Monster Hunter: World pro tuto konzoli. Capcom totiž dříve avizoval, že to jen tak možné určitě není, tým Iron Galaxy Studios je však opačného názoru a nabízí k dispozici své síly.

V nedávné minulosti jsme se přitom dozvěděli o tom, že výkon konzole by problém teoreticky být neměl a problém údajně vězí spíše v publiku jako takovém. Jinde navrch zástupci Capcomu vypustili do světa informace o celkové náročnosti takového případného portu a o faktu, že poslední díl série Monster Hunter byl v momentě oznámení Nintenda Switch již delší dobu ve vývoji. A to na jednoduchosti situaci rozhodně nepřidalo. CEO zmíněného studia však zmíněným potížím na Twitteru oponuje a vyzývá ke kooperaci.

Adam Boyes se nadále nechal slyšet, že něco takového skutečně může být těžké, nikoli však nemožné a svoji výzvu ve vší vážnosti zopakoval. A jakkoli se nám taková idea líbí, tak to samozřejmě nemusí ještě vůbec nic značit. Na podobné věci má jistě Capcom týmy své, je ale bez debat pozoruhodné vidět takovouto formu zájmu ze strany vývojářů ostatních.

A čerstvé zprávy o rekordních prodejích by přitom mohly přímo vyvracet zprávy o odlišném publiku – Monster Hunter: World si své hráče přeci jen najít jistě dokáže, ať už tomu tak bude kdekoli. Otázkou ale je, zda k něčemu takovému může nakonec vůbec dojít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama