The Divison už zkusilo na 20 milionů hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Divison už zkusilo na 20 milionů hráčů

The Divison už zkusilo na 20 milionů hráčů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 3. 2018 15:34 7
Reklama

Původně svět The Division navštívilo okolo deseti milionů hráčů, postupem času se však hráčská základna podstatně zvětšila a Ubisoft se nově chlubí cifrou další. Ta má dnes přitom rovnou dvojnásobnou hodnotu.

Multiplayerová akce The Division již tedy dokázala na dvojici konzolí i na PC přilákat na dvě desítky milionů hráčů a to samo zřejmě stojí za pochvalu a i za pozornost samotného vydavatele, který se o hru stará od jejího samotného vydání a pro kterého se pochopitelně jedná o velikou značku.

Kupříkladu aktualizace z loňského prosince byla pro hru doposud tou největší a vypovídá o celkové péči o značku jako takovou. A ačkoli je meta 20 milionů hráčů dostatečně zajímavá již sama o sobě, tak aktuálně není tou jedinou cifrou, kterou se aktuálně Ubisoft může pochlubit. Na Twitteru tak lze nalézt velmi zajímavou infografiku, která v ucelené podobě dodává další zajímavé statistiky týkající se této úspěšné akce.

Za vypíchnutí určitě stojí například fakt ten, že v temných zónách New Yorku každou hodinu umírá zhruba 161 tisíc hráčů. Za další pak kupříkladu už půl milionu hráčů strávilo ve hře více než 400 hodin.

A pokud jste tak ještě neučinili, tak se k těmto hráčům určitě můžete přidat i nyní. Hru lze nalézt například na Xzone, kde se mimo jiné nalézá také dvojité balení obsahující jak titul tento, tak i akční Rainbow Six Siege.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama