God of War nebude mít mikrotransakce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka God of War nebude mít mikrotransakce

God of War nebude mít mikrotransakce

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 3. 2018 16:07 3
Reklama

Mikrotransakce vládnou hernímu světu již nějaký ten pátek a rozhodně se nezdá, že by byly na ústupu. Zprávy o titulech, které tomuto „nešvaru“ nepropadly se díky tomu stávají vzácnějšími a jednou takovou vlaštovkou je i chystaná mytologická akce God of War pro PlayStation 4.

Jeden všímavý fanoušek si totiž v rámci jedné z prezentací hry povšiml na obrazovce hry něčeho, co může nápadně připomínat měnu, a to ještě ke všemu žlutě či zlatě zvýrazněnou. Optikou dnešní doby se začal domnívat, že se jedná o důkaz přítomnosti mikrotransakcí a se svojí zvědavostí zamířil na Twitter a na adresu vedoucího vývoje hry, Coryho Barloga.

Ovšem ten se naštěstí nechal slyšet ve smyslu tom, že něco takového do jejich titulu rozhodně nepatří a fanoušci tedy mohou být ubezpečeni v tom, že snad jen s výjimkou případných DLC z nich nebudou vývojáři ani vydavatel tahat dodatečné peníze jen proto, aby měl Kratos líbivější kožešinu.

A to je jistě přístup, který mnoho hráčů docení, například nákupem hry. Ta je každopádně již nyní k mání v rámci předobjednávky i s dodatečnými reklamními předměty například na Xzone. Opomenout bychom poté neměli také dnešní zprávu týkající se chystané limitované edice konzole, jež by měla doprovázet dubnové vydání hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama