Sběratelská edice Inside budí pozornost
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sběratelská edice Inside budí pozornost

Sběratelská edice Inside budí pozornost

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 3. 2018 16:01 2
Reklama

Dánské nezávislé studio Playdead se nejprve v roce 2010 blýsklo atmosférickou černobílou plošinovkou Limbo, aby následně po šesti letech na svůj úspěch navázalo neméně působivým Inside. Hra původně vyšla na PC a Xbox One, v současnosti je k dispozici i na PS4. V přípravě je nyní fyzická sběratelská edice, která je stejně jako samotná hra, poněkud neobvyklá.

Playdead totiž při jejím vytváření spojili síly se společností RealDoll, která s videohrami nemá vůbec nic společného. Specializuje se totiž na výrobu úplně jiných forem zábavy, jmenovitě na extrémně realistické umělé panny pro sexuální vyžití a další erotické hračky. Samotnou produkci sběratelské edice si pak vzala na starost firma iam8bit, která se specializuje na fyzická vydání nezávislých her.

Pozornost vzbuzuje i plánovaná cena sběratelské edice Inside, která je stanovena na 375 dolarů, tedy v přepočtu skoro 7700 korun. Samotný obsah balení je však zahalen tajemstvím. Na eshopu iam8bit se v popisu edice hovoří o disku s PS4 verzí hry a nějakých “dalších věcech” bez bližšího upřesnění. Spojení s firmou RealDoll samozřejmě naznačuje mnohé, vývojáři ale jednoznačnou odpověď nenabízejí.

“Neřekneme vám, co vše je uvnitř balení. Možná to je to, co si myslíte, možná ne. Můžeme potvrdit, že edice obsahuje několik předmětů, jedním z nich je disk se hrou. Nad tím ostatním můžete jen spekulovat,” stojí doslova na e-shopu. Pokud vám tedy není proti srsti utratit 7700 korun za zajíce (nebo nafukovací pannu) v pytli, rozhodně se s námi později podělte o to, co jste v krabici nalezli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama