State of Decay 2 vychází v květnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka State of Decay 2 vychází v květnu

State of Decay 2 vychází v květnu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 3. 2018 12:10 1
Reklama

Microsoft oznamuje, že chystaná zombie akce State of Decay 2 vyjde 22. května a stejně tak se dozvídáme už i konkrétní cenovku jednotlivých edic hry, kterou má pod palcem příhodně pojmenované vývojářské studio Undead Labs.

Ve druhé polovině května hra vyjde na Xbox One i na PC s Windows a jelikož se jedná o hru vydávanou Microsoftem, tak dost možná také brzy uslyšíme oficiální informace o tom, že by hra měla dle dříve nastavené strategie vydavatele zamířit do permanentky Xbox Game Pass.

To bychom ale předjímali a informovat bychom raději měli předně o nastavených cenovkách. Ty budou dvě – za třicet dolarů hráči obdrží standardní edici hry a za dolarů padesát pak bude k mání takzvaná Ultimate Edition. V přepočtu by tedy hra měla přijít na něco málo přes 600 korun v případě té levnější edice a ona dražší pak vyjde na něco málo přes tisíc korun. Opomenout určitě nesmíme také fakt, že hra podporuje Xbox Play Anywhere funkcionalitu, takže zakoupení jedné edice hry (tedy ať už té pro konzole či pro PC) znamená automatický zisk i edice druhé. A to by mělo pochopitelně platit i pro Xbox Game Pass.

Každopádně ona dražší verze hry navrch znamená přednostní přístup do hry (18. května) a k tomu také hráči obdrží i kopii State of Decay: Year One Survival Edition pro konzoli Xbox One a k tomu také dvojici DLC. Ta nesou jména Independence Pack a Daybreak Pack.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama