Únik informací potvrzuje Division 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Únik informací potvrzuje Division 2

Únik informací potvrzuje Division 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 3. 2018 16:21 8
Reklama

Ve formě předčasného úniku informací jsme právě dozvěděli to, co jsme beztak již delší dobu tušili – Ubisoft má The Division rád, a nejen to. Tento vydavatel má tento titul totiž natolik rád a věří mu až do té míry, že již nyní chystá pokračování.

Únik dat proběhl skrze web hry, kde se údajně a na krátkou chvíli objevila dokonce i německy psaná tisková zpráva. Z té hbitější fanoušci stihli vyčíst, že vývoj má pod palcem opět tým Massive Entertainment, kterému nadále vypomáhají týmy Ubisoft Annecy, Redstorm, Reflections, Ubisoft Bucharest a Ubisoft Shanghai. Pokochat se navrch můžeme také logem, které bude hru zřejmě doprovázet.

Únik informací potvrzuje Division 2
i Zdroj: Hrej.cz

Jenže brzy tomu jistě nebude – dle prvotních (a nutno podotknout, že uniklých, dost možná tedy ne zcela oficiálních) informací by k vydání hry mělo dojít někdy mezi nynějškem a koncem fiskálního roku 2020.

Vedle toho únik informací hovoří navrch ještě i o vytrvávající podpoře prvního dílu hry i o to chystaných aktualizacích. Ty by měly mít mimo jiné podobu také 4K patche pro konzoli Xbox One X.

Inu, co dodat – železo se musí kout, dokud je žhavé, a Ubisoft sám moc dobře ví, jak velký poklad (a především prodejní potenciál) ve hře a v této značce obecně má.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama