Cities: Skylines vlastní přes 5 milionů hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cities: Skylines vlastní přes 5 milionů hráčů

Cities: Skylines vlastní přes 5 milionů hráčů

David Plecháček

David Plecháček

12. 3. 2018 12:36
Reklama

Vytvořit jakoukoliv libovolnou strategii a prodat jí v dnešních dnech pět milionů kopií, to je docela umění. Všichni by se měli učit ve Finsku, tento milník totiž překonali lidé z Colossal Order. V sobotu jejich Cities: Skylines oslavilo třetí narozeniny a stále jej hrají tisíce lidí každý den.

Novinka zazněla na oficiálních stránkách vydavatele Paradoxu, který takto oslavuje své výročí. A to se bavíme pouze o verzích pro Windows, MacOS a Linux. Hra ale vyšla i na konzolích. Colossal Order za tu dobu do hry přidali 1000 assetů, mnoho nových funkcí, počínaje jednokolejkou nebo lanovkou, konče vrtulníky, rozhlasovými stanicemi nebo fotbalovými stadiony.

Pravdou je, že se komunita snažila ještě o poznání víc. Jestli někde lidová tvořivost nezná hranice, je to právě Cities. Za tři roky totiž existuje 144 tisíc modů, všechny jsou navíc pochopitelně dostupné zdarma skrze Steam Workshop.

Fanoušci přežili vše – přírodní katastrofy, sněhové vánice, ale Paradoxu tak vyvstává jediná otázka: „Přežijí i Mars?“ Zřejmě v návaznosti na novou strategii vydavatele Surviving Mars do Cities o víkendu přibyla unikátní budova Xchirp Launcher, která pošle astronauta Chirpera na Mars. Ve hře je i nová rozhlasová stanice, Oficiální Mars Radio.

Pokud navíc vlastníce Cities: Skylines, můžete využít desetiprocentní slevy na Surviving Mars, který vychází 15. března. Využijete nabídky? Pokud ne, novinku si můžete pořídit skrze Xzone.cz za poměrně lákavou cenu. Máte-li Xbox, máte výhodu! Hra totiž příští měsíc dorazí do Xbox Game Pass-

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama