Neil Druckmann z Naughty Dog povýšil
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Neil Druckmann z Naughty Dog povýšil

Neil Druckmann z Naughty Dog povýšil

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 3. 2018 15:06
Reklama

Do vydání napínavého dobrodružství The Last of Us: Part II sice ještě nějaký ten pátek zbývá, již nyní se ale každopádně dozvídáme o personálních změnách v týmu a o tom, kdo má vlastně vývoj tohoto očekávaného pokrčování pod palcem.

Předně se dozvídáme, že kreativní ředitel čtvrtého Uncharted, Neil Druckmann, v rámci týmu povyšuje a stává se viceprezidentem Naughty Dog. I přes tento posun v hierarchii týmu však prý stále bude údajně klíčovou postavou nejen týmu samotného, ale především také vývoje zmíněného titulu.

Na post vedoucích vývoje se každopádně posunula dvojice Anthony Newman a Kurt Margenau, která je v týmu od dob druhého dílu Uncharted a která po dlouhou dobu působila v pozici vedoucích designérů. Na těchto postech se v rámci druhé části The Last of Us každopádně objeví Emilia Schatz a Richard Cambier. Oficiální příspěvek pojednávající o těchto změnách můžete nalézt zde.

A jak se jim celkově povede, to teprve budeme moci posoudit, datum vydání jako takové nicméně prozatím stále ještě neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama