Ubisoft představuje Starter edici For Honor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft představuje Starter edici For Honor

Ubisoft představuje Starter edici For Honor

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 3. 2018 12:49 5
Reklama

V minulosti jste mohli postřehnout zlevněnou a obsahově lehce ořezanou edici titulu Rainbow Six Siege, jež znamenala ideální vstup do hry pro všechny nováčky. A nově se dozvídáme také o tom, že tato podpora bojovníků-začátečníků se bude týkat i akce For Honor, ke které aktuálně Ubisoft představuje takzvanou Starter Edici.

Ta dorazí na PC (o případných verzích pro konzole Ubisoft prozatím mlčí) a za 15 dolarů (tedy v přepočtu něco málo přes 300 korun) nabídne všechny tři základní postavy, a to se všemi možnými dodatky.

Okamžitě k dispozici tedy bude Warden, Raider a Kensei s tím, že nákup jakékoli další ze základních postav bude stát osm tisíc oceli (nebo 8 dolarů). Výběr frakce přitom zpřístupní postavy právě z dané frakce, je však zapotřebí zaplatit stejnou cenu za to, aby bylo možné dané hrdiny nadále vylepšovat. A tu stejnou cenu nadále budou mít ostatně i ty ostatní postavy ze základní a prapůvodní verze hry. Ty dodatečně vydané potom přijdou na 15 tisíc jednotek oceli.

Vedle toho Starter edice hry nabídne také ostatním hráčům známou kampaň pro jednoho hráče a stejně tak se hráči mohou těšit rovněž i na všechny herní režimy, možnost odemknout veškerý další obsah i na okamžitou přístupnost všech dosud vydaných map.

Na bližší detaily můžete každopádně narazit například v příspěvku na fórech hry, kde můžete nalézt i poměrně detailní popis v podobě otázek a odpovědí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama