Reklama láká na blížící se vydání God of War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Reklama láká na blížící se vydání God of War

Reklama láká na blížící se vydání God of War

David Plecháček

David Plecháček

19. 3. 2018 11:43 11
Reklama

Měsíc a jeden jediný den nás dělí od vydání God of War. Série se proměnila k nepoznání a my se nemůžeme dočkat, až zjistíme, zda to byla správná volba či nikoliv. Santa Monica se ale nemusí příliš snažit s reklamní kampaní, nadšení fanoušků je obrovské i přes vlastní minimální přičinění. Stačí vypustit záběry ze hry a je to. Na druhou stranu, proč zůstávat jen u toho?

Soudit vzhledem k okolnostem, že je God of War největší letošní hra, je asi předčasné a dost možná i mylné. Je to ale jedna z největších her, obzvláště pro Sony. Pokud na některých hrách tento rok výrobci PlayStationu záleží, je to trojlístek God of War, Detroit a Spider-Man. Všem se dozajista dostane péče, jako žádné jiné, a to platí i pro marketingovou kampaň.

Ta bude dost možná zahrnovat i reklamní šoty v televizích. Nevíme, jestli na ně dojde i u nás, ale ve světě se už jeden objevil. Opět z něj lze načerpat vztah mezi Atreem a svým otcem Kratem. Atreus toho totiž jako mladé pískle zpočátku příliš neumí, jak je ale patrné, postupem času se stane platným společníkem a pomocníkem proti všem druhům nepřátel.

God of War vychází celosvětově 20. dubna. Uvidíme, jestli čerstvý start bude znamenat i novou sérii. Už teď je ale jasné, že si s oběma hrdiny užijeme kolem třiceti hodin zábavy. Vy můžete být u toho, tedy pokud vlastníte PlayStation 4 a pokud si hru pořídíte. Můžete využít nabídky Xzone.cz. Pokud snad nevlastníte ani jedno z toho, můžete v eshopu zakoupit celou limitovanou edici spolu se hrou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama