AC Rogue Remastered právě vychází
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka AC Rogue Remastered právě vychází

AC Rogue Remastered právě vychází

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 3. 2018 14:23 7
Reklama

Od oznámení projektu Assassin’s Creed Rogue Remastered příliš mnoho času neuběhlo, nicméně už nyní se hra stává dostupnou a Ubisoft při této příležitosti tento možná neprávem opomíjený díl série připomíná launch trailerem.

Assassin’s Creed Rogue Remastered aktuálně zamířil na konzole Xbox One i na PlayStation 4 a hráči se tak mohou po letech podívat na to, co si v dobách francouzské revoluce a během vydání dílu Unity mohli zahrát hráči tehdy ještě na Xboxu 360 a na PlayStationu 3.

Hra původně z konce roku 2014 dorazila s podporou až 4K rozlišení (platí pro konzole Xbox One X a PlayStation 4 Pro) i dalších grafických vylepšení právě nyní a opětovně představuje protagonistu jménem Shay Patrick Cormac. Ten se vydal v období sedmileté války do severní Ameriky a stal se nedílnou součástí soukolí dějin tak, jak jsme v rámci této série již ostatně poměrně dobře zvyklí.

Pokud vám každopádně tento projekt až doposud unikal, tak určitě můžete zavítat například na Xzone, kde jsou zmíněné konzolové verze k mání již nyní, a to navíc za příjemně sníženou cenu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama