Nový trailer Far Cry 5 potěší chovatele psů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový trailer Far Cry 5 potěší chovatele psů

Nový trailer Far Cry 5 potěší chovatele psů

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 3. 2018 08:31
Reklama

Far Cry 5 vychází už příští týden, my jsme měli možnost si jej vyzkoušet na vlastní kůži a dojmy si můžete poslechnout v aktuálním hPodu. O hře skrz množství trailerů a zveřejněných informací víme už skutečně první poslední a zbývá už tedy jen zhodnotit finální produkt, který se redakci dostane do rukou snad již velice brzy. Ještě předtím se ale můžete podívat na jeden nový trailer.

Ten potěší především milovníky psích mazlíčků. Není žádným tajemstvím, že v Hope County vás může doprovázet věrný čtyřnohý společník Boomer a nová reklama ukazuje, že i váš pes dokáže s trochou snahy celkem slušně aportovat zbraně, i když půjde jen o gumové hračky.

Kromě toho se v uplynulých dnech objevil i seznam trofejí, které budete ve hře moci získat. Celkem jich je 51, z toho 1 platinová, 2 zlaté, 10 stříbrných a 38 bronzových. Deset trofejí je přitom skrytých, pravděpodobně jsou tedy úzce spjaté s příběhovými momenty. Trofeje získáte například za rybaření, absolvování kaskadérských kousků nebo přejíždění nepřátel traktorem.

Far Cry 5 vychází 27. března na PC, PS4 a Xbox One. Na Hrej si budete moci přečíst zhodnocení konzolové i PC verze hry. Hru si můžete zakoupit v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama