God of War je po letech vývoje dokončen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka God of War je po letech vývoje dokončen

God of War je po letech vývoje dokončen

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 3. 2018 09:29
Reklama

Jestliže u vás snad ještě panují kdesi v koutku duše obavy týkající se brzkého vydání God of War a toho, že by snad mohlo ještě dojít k nečekanému odkladu hry, tak pro vás máme jistě potěšující zprávu. God of War pro PlayStation 4 je totiž hotov.

Oznámení takzvaného gold statusu hry oznámil tým Santa Monica Studio a nic by tedy již nemělo bránit tomu, aby hra vesele vyrazila do lisovny a na servery stojící za digitální distribuční platformou PSN.

Hráči na PlayStationu 4 (a nikde jinde) se tak po několika dlouhých letech dočkají nového titulu ze série, která je právě pro značku PlayStation stěžejní. O jednoduchý vývoj se přitom určitě nejednalo a Cory Barlog, šéf vývoje hry, popsal proces vzniku titulu jako dlouhý a vyčerpávající.

Jak to celé dopadlo, to budeme moci posoudit již 20. dubna, kdy hra dorazí a kdy bude také dostupná i na eshopu Xzone. Zkrátit čekání si nyní každopádně můžete například příspěvkem na blogu PlayStation, ve kterém Barlog popisuje některé peripetie vývoje a kde pochopitelně také děkuje za podporu nejen Sony, ale i celému svému týmu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama