Jak se hraje Dying Light v režimu battle royale
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak se hraje Dying Light v režimu battle royale

Jak se hraje Dying Light v režimu battle royale

David Plecháček

David Plecháček

23. 3. 2018 16:24 1
Reklama

Další hra, další battle royale? Možná, že bychom s tím mohli dát pokoj. Na druhou stranu se podobných her objevuje čím dál víc a už se dostáváme do doby, kdy by tento žánr mohl začít okupovat i multiplayerové režimy jinak klasických her. I o nich musíme psát, o to více v případě her, které byly velice populární. Jako Dying Light.

Z různých informací vyplývá, že Dying Light: Bad Blood není ale tradičním zástupcem battle royale, jak se o něm mluvilo. Nenabízí zápolení desítek hráčů na život a na smrt, jako spíš souboj několika jedinců, o jejichž život usilují i zombie. Na jedné mapě je celkem šest hráčů. I to někomu může připomínat, že by se Bad Blood mohlo vydat v rámci původní hry, namísto toho, aby jej Techland vydával samostatně.

Jinak je ale koncept stejný jako u konkurenčních her. Všech šest hráčů začínají na ostrově, z nichž se dostane jen jeden. Na začátku je ale kladen větší důraz na nalezení zbraní a jejich vylepšování, než se akce plně rozjede. Pak už to známe. Navíc jsou mezi nepřáteli zmínění zombie. I ty jsou součástí hlavních úkolů, neboť je potřeba před odletem získat dostatečný počet DNA vzorků, tím, že budete likvidovat ty nejsilnější nepřátele ovládané umělou inteligencí.

Jakmile svého cíle někdo z hráčů dosáhne, na náhodném místě na mapě přistane vrtulník, s jehož pomocí musí jeden hráč uprchnout. Kdy se k odchodu odhodlá, je jen na něm. Ostatní se ale na to samé místo vydají také, aby ten nejlepší neuprchl a aby si mohli přivlastnit jeho vzorky. Hra je údajně ještě zběsilejší, než původní hra. Nezáleží už tolik na oparném postupu prostředím, jako spíše na plnění jednotlivých úkolů. Jak se novinka hraje, můžete nalézt v přiloženém videu. Hra vyjde někdy v průběhu letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama