No Man's Sky zamíří i na Xbox One
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka No Man's Sky zamíří i na Xbox One

No Man's Sky zamíří i na Xbox One

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 3. 2018 11:41 28
Reklama

Dva roky po vydání adventury No Man’s Sky se dozvídáme o tom, že původně konzolová exkluzivita již brzy skončí a hra ještě během tohoto léta dorazí také na Xbox One.

Explorativní adventura No Man’s Sky ve své době vzbudila velkou vlnu pozornosti, pozoruhodné na tom však bylo, že se jednalo o pozornost pozitivní i negativní, neboť tvůrci sice přišli s obrovskými ambicemi, značné množství z nich však ihned při vydání naplnit nedokázali.

Tým Hello Games se však o titul příkladně staral, dodával objmené patche a jeden takový údajně přijde právě v létě a ve společnosti chystané verze hry pro Xbox One. Konkrétní specifika této plánované aktualizace (označované jako No Man’s Sky Next) prozatím netušíme, Sean Murray a jeho tým však slibují dosud nejvýznamnější zásah do světa hry.

Chybět samozřejmě nebude podpora konzole Xbox One X a spolu s tím i 4K rozlišení. Navrch bude hra umět zacházet i s technologií HDR s tím, že další aktualizace i přísun obsahu mají pokračovat i po jejím dalším vydání.

Jedním zajímavým příslibem pak může být teoreticky i to, že hra by se v případě domovské konzole PlayStation mohla dokonce dočkat i podpory PSVR. Nasvědčovat by tomu totiž mohly určité náznaky pocházející právě od samotného Seana Murraye.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama