Tvůci God of War představují Atreuse
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůci God of War představují Atreuse

Tvůci God of War představují Atreuse

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

31. 3. 2018 07:29
Reklama

Po zprávě týkající se dokončení vývoje God of War tu máme další přísun informací, který si klade za cíl získat ještě v předstihu a před vydáním hry dostatek pozornosti. A tentokráte tak činí za pomocí upoutávky zaměřené na drobného Atreuse.

Ten měl být od začátku především vypomáhajícím charakterem a pomocníkem mocného Kratose, zároveň jde ale také o postavu, která vznikala s přihlédnutím ke zpětné vazbě ze strany testovací skupiny hráčů.

Cílem bylo vytvořit vzrůstem drobnou postavu, která však má zásadní dopad na to, jak se hra chová i jak se hraje. Výsledkem je vznik dua hrdinů, které neudělá ránu jeden bez druhého a dvojice postav, které se navzájem potřebují. Více už vám ale postavu Atreuse může každopádně přiblížit přiložená upoutávka:

Spolu s tím se od vedoucího vývoje hry navrch dozvídáme i o tom, že PlayStation 4 Pro bude pro hraní hry výhodný i v případě, že hráči nevlastní 4K televizi. Jak ale hra dodatečný výkon konzole využije (možností je více, například rychlejší frekvence snímků za vteřinu), to se teprve dozvíme.

Hra každopádně tak jako tak vypadá fantasticky a užuž se nemůžeme dočkat, až se do světa prorostlého severskou mytologií sami vydáme. Dlouho už každopádně čekat nemusíme a připomenout jistě v tuto chvíli můžeme i to, že hru si můžete předobjednat například i na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama