Sledujte nové záběry z God of War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte nové záběry z God of War

Sledujte nové záběry z God of War

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 4. 2018 12:42
Reklama

Majitele PlayStation 4 už tento měsíc čeká návrat legendy jménem Kratos. Bůh války tentokrát mění své působiště a z antického Řecka se přesouvá na chladný sever. Ani tady to ale nebude mít tak úplně jednoduché. O titulu s lakonickým názvem God of War už jsme napsali mnohé, dnes pro vás máme další záběry z hraní.

Pokud se tedy hry už (podobně jako my) nemůžete dočkat, můžete si dlouhé čekání ukrátit zhruba pětiminutovým videem. V něm uvidíte například souboj s obřím trollem, ukázku toho, že ačkoli se nejedná o hru z otevřeného světa, rozhodně nepůjde o tak lineární zážitek, jako tomu bylo v minulosti, nebo třeba systém otevírání truhel, který je spojen s menší logickou hádankou.

Hra bude klást velký důraz na spolupráci s Kratovým synem Atreem, dle slibů vývojářů ale nepůjde o otravného sidekicka, nýbrž o skutečně platného společníka. Navíc je element vztahu syna a otce jedním z klíčových prvků příběhu. Ačkoli Kratos ztratil něco ze své vražedné zuřivosti, krvavých a brutálních soubojů si užijeme i tak dost.

My už netrpělivě vyhlížíme recenzní kopii, s ohledem na informaci, že recenzní embargo padá 12. dubna, bychom se jí snad měli dočkat už velmi brzy. God of War vychází 20. dubna exkluzivně na PlayStation 4, samozřejmě s podporou posílené verze konzole. Hru si můžete předobjednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama