Nový trailer láká na God of War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový trailer láká na God of War

Nový trailer láká na God of War

Tomáš Tureček

Tomáš Tureček

9. 4. 2018 16:38 4
Reklama

Vydání nového dílu God of War se nezadržitelně blíží. Brzy se budeme moct ponořit do zcela nového dobrodružství Boha války Kratose v doprovodu jeho syna Atrea. Z prozatím prezentovaných ukázek ze hry samotné je cítit zcela odlišný zážitek, než na jaký jsme od série zvyklí. Nové prostředí, zasazené do světa severských (a nejspíš nejen severských) legend, vypadá po čertech zajímavě. Co nás v něm čeká?

Vývojáři již fanoušky zásobili několika trailery popisujícími jednotlivé aspekty hry. Dnes vypustili nový, ve kterém se zaměřují na RPG elementy. Po této stránce by chtěli hráčům maximálně vyjít vstříc co do úprav hlavního hrdiny a nabídnout tak zážitek na míru šitý každému. Chcete se víc ohánět sekerou, nebo pěstmi? Hrát defenzivněji? Být rychlejší a agilnější, nebo ze svého hrdiny udělat nelítostného tanka za cenu menší výdrže? To vše vám bude umožněno.

Ve hře potkáte různé typy nepřátel, což vás donutí se nad rozvržením schopností zamyslet. Prakticky každá cesta ale může být správná. I samotná Kratova sekera, Leviathan, bude mít svůj vlastní strom schopností. To slibuje širokou škálu možností v rámci hratelnosti i v případě, že si ji budete chtít znovu zkusit zcela jinou cestou. Nový God of War vychází exkluzivně pro konzole PS4 a PS4 Pro 20. dubna. Těšíte se? Hru si můžete již nyní zakoupit na e-shopu Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama