Deskové RPG For the King vyjde příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Deskové RPG For the King vyjde příští týden

Deskové RPG For the King vyjde příští týden

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

12. 4. 2018 07:32
Reklama

Přes malinko genericky znějící název si For the King jistě zaslouží vaši pozornost, jedná se totiž o zajímavě vypadající mix několika prvků. Hra kombinuje rogue-like hratelnost se strategickými prvky deskových her a JRPG tahových soubojů. Vše přitom halí do barevné a veselé nízkopolygonové stylizace, která je poslední dobou mezi indie vývojáři poměrně oblíbená.

Mapa královstvíčka Fahrul je rozčleněna do úhledných hexagonálních políček a většina oblastí, úkolů i náhodných událostí zde bude procedurálně generovaná, což zaručuje mírně odlišný herní zážitek při každé nové partii. Ve hře se ujmete role tří hrdinů, za které budete moci hrát buď sólo, nebo v lokální nebo online kooperativní variantě. Kooperativní prvek v tahové hře je velmi osvěžující a hráči si jej také, spolu s příjemným estetickým vzezřením a chytlavou hratelností, v recenzích houfně pochvalují.

For the King je na Steamu k dispozici v režimu předběžného přístupu již od loňského února a prozatím je hráči, soudě tedy dle uživatelských recenzí, přijímán velmi kladně. Pro ty, kterým existence téhle příjemné hry doposud unikala, nebo jednoduše nejsou příznivci nedokončených her v Early Access, máme dobrou zprávu – plné a finální verze For the King se dočkáme přesně za týden, tedy ve čtvrtek 19. dubna. Na to se samozřejmě můžete nechat navnadit také níže přiloženým videem lákajícím kupříkladu na novou zmrzlou oblast a oznamujícím příchod plné verze.

For the King si pro PC, Mac i na Linux pořídíte na Steamu za 19,99 Euro a někdy v průběhu roku 2019 by se měli dočkat také hráči na PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama