Capcom obnovuje licence série Onimusha
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom obnovuje licence série Onimusha

Capcom obnovuje licence série Onimusha

Tomáš Tureček

Tomáš Tureček

17. 4. 2018 07:00
Reklama

Akční adventura Onimusha nabízí hráčům od roku 2001, kdy vyšel první díl, zajímavé propojení akční rubačky na základě reálných historických postav a nadpřirozených schopností. Tato série má na kontě přes 8 milionů prodaných kopií, což ji vyzdvihuje na jednu z nejlépe prodávaných značek vývojářského studia Capcom.

Od vydání posledního dílu - Onimusha Soul - je to již celých šest let. Nyní by se mohlo zdát, že Capcom s touto sérií zamýšlí něco dalšího. Obchodní značka Onimusha byla obnovena v rámci Kanady, Mexika, Filipín a Evropy, což může naznačovat, že ve vývoji by mohl být buď remaster některého z dílů, nebo snad dokonce díl nový. Je samozřejmě možné i to, že Capcom pouze obnovuje trademark v rámci zachování licence značky do budoucna.

Optikou dnešního hráče bychom mohli Onimushu přirovnat ke hrám jako Ninja Gaiden, popřípadě, v rámci nejnovějších značek, s nadsázkou i k Nioh. Mnozí by jistě návrat k sérii uvítali a je pravdou, že by se nejednalo o první remake či remaster od Capcomu v poslední době. Otázkou je, jestli o Onimushu hráči v rámci starých dílů stojí, nebo by raději viděli pokračování. Blížící se velké konference jako E3 nebo Gamescom, nám možná napoví, kam značka směřuje. Zatím nezbývá než vyčkávat.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama