Pekelný horor Agony má nové datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pekelný horor Agony má nové datum vydání

Pekelný horor Agony má nové datum vydání

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 4. 2018 14:37 2
Reklama

Chystaná polská hororovka Agony na sebe upozornila především svým netradičním zasazením. Tentokrát vás totiš nečekají žádné opuštěné domy, polorozpadlá sanatoria nebo podobná klišé, tentokrát se vypravíme přímo do pekla, se vší hrůzou a hnusem, který k tomu patří. Hra bohužel nestihla slibované březnové datum vydání, to aktuálně oznámené už by ale platit mělo.

Vývojářský tým Madmind vydal k příležitosti oznámení nového data vydání celý trailer. Pekelná atmosféra mu samozřejmě nechybí, fanoušky ale asi mnohem více potěší, že Agony nakonec vyjde už příští měsíc, konkrétně 29. května.

Hru chystá polské studio Madmind, skládající se z vývojářů, kteří v minulosti pracovali napříkald na hrách, jako je Zaklínač 3, Sniper: Ghost Warrior 2, The Division nebo nepříliš povedená střílečka Enemy Front. Agony byla zafinancována skrz Kickstarter, kampaň proběhla už v listopadu 2016. 

V nedávné době vývojáři oznámili, že na PC si hru budete moci vychutnat zcela bez cenzury, o různé nervy a žaludek drásající momenty zjevně nebude nouze. Kromě osobních počítačů hra vyjde i na PS4 a Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama