Ninja pokořil rekord v počtu diváků na Twitchi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ninja pokořil rekord v počtu diváků na Twitchi

Ninja pokořil rekord v počtu diváků na Twitchi

Vojtěch Wantulok

Vojtěch Wantulok

23. 4. 2018 14:30 8
Reklama

Když vám řeknu, že rekord souběžně sledujících diváků jednoho kanálu na streamovací platformě Twitch TV je 600 tisíc, asi mi nebudete věřit. Když vám ale řeknu, že ho před pár dny TEN SAMÝ streamer ještě navýšil na 667 tisíc, to už bude znít jako úplná šílenost. Ovšem žádná šílenost ale holá pravda.

Jméno Tyler Blevins vám asi nic říkat nebude, přezdívka Ninja, jeho zelené vlasy a neustálé paření fenoménu Fornite však pravděpodobně ano. Neuvěřitelného čísla 667 tisíc diváků Ninja dosáhl u příležitosti otevírání nové Esport Areny v Las Vegas, kde s dalšími populárními Fortnite streamery tento rekord pokořili.

Málokdo a určitě i on sám by nevěřil, že se mu březnový rekord 600 tisíc diváků, kdy s populárním rapperem Drakem hráli Fortnite, povede hned měsíc na to překonat. Ne nadarmo se v březnu Ninja stal hned po Cristianu Ronaldovi (fotbalista) a LeBronu Jamesovi (basketbalista) člověkem s největším počtem interakcí napříč sociálními sítěmi.

„Necítím se být slavným. Pořád musím při venčení sbírat psí výkaly. Jsem jen Ten hráč. Je to každopádně dobrý pocit a začínám na určitě věci nahlížet jinak. Nikdy jsem nečekal, že by hra mohla vyrůst až do takových rozměrů. Máme tady populární hry jako třeba League of Legends apod. nikdy se ale ani jedné z nich nepodařilo stát se takhle virální a nakazit celý svět. Možná Minecraft, ten byl ale cílený na mladší publikum,“ říká populární Ninja.

Jo, a že se tahle popularita promítne na výplatní pásce, to si asi povídat nemusíme. V rozhovoru pro americkou televizi CBS Ninja prozradil, že se jeho měsíční příjem z Twitche a YouTube pohybuje kolem 500 tisíc dolarů. A není to jen Ninja, popularita battle royale senzace Fornite nezná mezí a každodenně patří na Twitchi k těm vůbec nejsledovanějším hrám.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama