Od zítra půjde stáhnout první mise Detroitu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Od zítra půjde stáhnout první mise Detroitu

Od zítra půjde stáhnout první mise Detroitu

David Plecháček

David Plecháček

23. 4. 2018 15:54 11
Reklama

Pokud právě čtete Pavlovy dojmy z Detroit: Become Human, tak vás David Cage buďto navnadil, nebo naopak od svého projektu odehnal. Pokud patříte spíše k hráčům, kteří se o Detroit zajímají, tak nemusíte čekat dlouhé týdny až do května. Už zítra totiž vychází demo.

Není to obvyklé, dokonce bychom mohli říct, že to je přímo krajně netradiční. Datum vydání Detroitu je stanoveno na 25. května, ale o více než měsíc dříve bude na PS Storu k dispozici bezplatné demo, které představí základní mechanismy hry. Studio Quantic Dream a Sony si podobný krok mohou dovolit z několika důvodů – jednak je hra ode dneška definitivně hotová, ale také je to nejlevnější marketingová kampaň, jaká může být.

Přiznejme si, že vydávat dva takto velké tituly, myšleno God of War a Detroit, a oběma dopřát stejné reklamy, to leze do peněz. Není pochyb, která z her je hypoteticky výnosnější, tudíž v tomto ohledu i větší, a tak si God of War dopřává exkluzivní péče. Detroit je na tom ale jinak, navíc díky své velikosti neodhalí ze svého příběhu tolik a vypuštěné demo bude sloužit jako exkluzivní ochutnávka.

Demoverze vychází už zítra, přičemž nabídne úplný úvod hry. Scénu Hostage si budete moci stáhnout z PS Storu a zkoušet s Connorem nalézt veškeré důkazy, a vyřešit situaci různými způsoby s různými výsledky. Pravdou nicméně je, že jsme zmíněnou pasáž na střeše výškového domu viděli už několikrát na několika odlišných prezentacích (asi tak tisíckrát), ale není jisté, zda Sony nebude demo postupně rozšiřovat. Jinak bychom byli skoro až zklamaní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama