H1Z1 se brzy podívá i na PlayStation 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka H1Z1 se brzy podívá i na PlayStation 4

H1Z1 se brzy podívá i na PlayStation 4

Tomáš Tureček

Tomáš Tureček

24. 4. 2018 14:48 1
Reklama

Battle royale titul H1Z1 to mezi konkurencí nemá příliš jednoduché. Jednu dobu byl dokonce jednou z nejhranějších her Steamu, brzy ale přišel obrat téměř o 180 stupňů a týden po přechodu z early-accessu na ostrou verzi přešla hra na model free-to-play. Jak se ale zdá, vývojáři z Daybreak Games se nevzdávají snadno. Drby ze všech možných koutů internetového světa se potvrdily a jejich battle royale zkusí, jaké to je být konkurentem pro úspěšnější Fortnite nejen na PC, ale nově i na čtvrtém PlayStationu.

Konzolová verze bude oproti té z PC poněkud upravena. Zcela odstraněn bude například systém craftování, sbírání lootu by mělo být zjednodušené, systém vylepšování zbraní přepracován stejně jako interface hry a k dispozici by mělo být také nové vybavení.

"H1Z1 pro PS4 je pravé battle royale šílenství. Přepracovali jsme hru pro PlayStation 4 a navrhli ji vzhledem ke zdůraznění základů systémů battle royale, které tento řánr činí tak zábavným při hraní i sledování. Přidali jsme klíčové herní odlišnosti, abychom hru udrželi zběsilou a zábavnou - snem hráčů rychlých battle royale stříleček." Prohlásil Terrence Yee, jeden z vývojářů pracujících na hře.

Otevřená beta hry bude k dispozici již příští měsíc, spuštění je plánované na 22. května. K dispozici by předtím měla být pro přihlášené hráče i beta uzavřená. Co vy, naskočíte do H1Z1, nebo se na konzolích od Sony raději budete držet barevnějšího Fortnite od Epicu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama